lørdag 5. oktober 2013

Strikkelykke – myke plagg til liten og stor

Skrevet av Trine Angelsen

Dette sier forlaget om boken:

I denne nydelige boken finner du alt fra lekre luer, vanter, skjerf og tights til flotte festdrakter til de minste og klassiske gensere for både voksne og barn, samt flere heklede pledd til hjemmet.

I Strikkelykke – myke plagg til liten og stor har Trine Angelsen hentet inspirasjon fra både nåtiden og gamle oppskrifter i ukeblader fra 1950- og 1960-tallet, og tar deg med til sin strikkeverden og hjemstedet Fauske.
Boken inneholder små anekdoter om utgangspunktet for oppskriftene og er rikt illustrert med bilder av vakker nordnorsk natur.

Dette mener jeg om boken:

I denne boken vil du finne litt av hvert for strikkeglade damer og menn. For det meste er oppskriftene for de som har strikket en del, men du vil også finne oppskrifter som er for nybegynnere slik som meg. Jeg synes strikkeoppskrifter kan være vanskelig å lese, men i denne boken får du til og med illustrert fremgangsmåte på de ulike maskene bak i boken. Veldig bra!

Boken har fantastiske bilder og fine tekster mellom oppskriftene, så denne boken gir deg en reise gjennom natur og årstider i tillegg til å gi deg fine strikkeoppskrifter. Et må ha for de som ønsker en fin strikkebok.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar