søndag 26. februar 2012

En smakebit på søndag #8: Belinda Bauer–Mørke dager

6473057481_ce462009e6_oDa var det søndag igjen og en utfordring fra Mari på bloggen Flukten fra virkeligheten er å gi en liten smakebit fra boken man holder på med. Jeg hadde planer om å lese i vinterferien, men det ble skigåing og strikking i stedet. Planen er å starte på denne boken her veldig snart:

Mørke dager av Belinda Bauer

Mørke dager Belinda Bauer

En ny, stor kriminalroman fra forfatteren av Blacklands.

Det er midtvinter i Shipcott, et gjennomsiktig samfunn der alle kjenner alle og der ingenting går upåaktet hen. Når en eldre kvinne blir funnet drept i sin egen seng, blir den lokale politimannen Jonas Holly satt på prøve. Hvordan har noen greid å komme seg inn og ta livet av kvinnen, uten å etterlate seg et eneste spor?

Jonas blir satt på sidelinjen når den brautende inspektøren Marvel overtar saken. Det kan dermed se ut som om hans første drapssak er over før den har begynt. Men saken er slett ikke over for Jonas. Noen håner ham og mener han er skyldig i det som har hendt - og følger med på hvert skritt han tar. (Beskrivelse: Cappelen Damm).

Min smakebit: “Da han kom nærmere kunne han se at den bleke huden hennes reiste seg i gåsehud og at den begynte å få lilla flekker på grunn av kulden.”

3 kommentarer:

  1. Spennende smakebit:-)) Har ikke hørt om boken, men den er selvfølgelig notert ned. ha en fin kveld:-)

    SvarSlett
  2. Takk for smakebiten:) Noterte meg også ned boken:)

    Ha en fin Søndag!:)

    SvarSlett
  3. Interessant smakebit. Hadde ikkje høyrt om denne før.

    SvarSlett